Biram Zdravlje logo

Koža

Koža je najveći ljudski organ, ali zbog svoje nežne građe sklona je površinskim povredama. Da male povrede ne postanu veliki problem, treba ih na vreme tretirati, sprečiti infekciju i omogućiti što brže zarastanje rane.

Savetovalište

Pitanja i odgovori

Kako se podnosi Tyrosur, postoje li neka neželjena dejstva?

Da li se Tyrosur izdaje samo na recept?

Kako dugo se može koristiti Tyrosur?

Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Ukoliko imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit.

Postavite pitanje

Proizvodi

Indijska Ajurveda - uljana kupka

Visoko koncentrovana kupka Indijska ajurveda iz Wellness kategorije pruža jedinstven osećaj harmonije i balansa duha i tela. Kupka je uljane konzistencije i obezbeđuje potpuno opuštanje i osećaj svilenkate kože zahvaljujući posebno odabranim sastojcima lotosa, jasmina i hranljivog bademovog ulja.

Kleopatrina tajna - uljana kupka

Kupka Kleopatrina tajna iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj rituala kraljevskog kupanja na Kleopatrin način. Kremaste je konzistencije, veoma gusta i ima jedinstvenu formulaciju za intenzivnu negu koja se sastoji od hranljivih proteina mleka, dragocenog meda i hidratantnog bademovog ulja.

Orijental kupka - uljana kupka

Visoko koncentrovana Orijental kupka iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj tradicionalnog orijentalnog kupanja uz posebno odabranu kombinaciju etarskih ulja aromatičnih biljaka, hranljivih ulja i voćnog ekstrakta. Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnju poklanjaju svom telu.

Vreme za predah - uljana kupka

Visoko koncentrovana kupka Vreme za predahiz Wellness kategorije donosi potpunu harmoniju i mir uz posebno odabranu kombinaciju sastojaka i jedinstvenim mirisom. Sadrži visokokvalitetna etarska ulja lavande i kore slatke narandže i blagotvorno deluje na duh i telo.

Zimska nežnost - penušava kupka

Hranljiva penušava kupka Zimska nežnost, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta cimeta obezbeđuje koži sjaj i mekoću i relaksira telo i um. Sadrži etarsko ulje kore slatke pomorandže, esktrakte cejlonskog cimeta i semena kardamoma.

Zimska čarolija - penušava kupka

Hranljiva penušava kupka Zimska čarolija, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja kardamoma i ekstrakta šljive obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Sadrži etarska ulja semena kardamoma i crnog bibera, ekstrakte kajenskog bibera i šljive.

Hello Beauty - krem gel za tuširanje

Krem gel za tuširanje Hello Beauty, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja magnolije i ekstrakta nara obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Sadrži etarsko ulje cveta magnolije i biljni ekstrakt nara.

Hello Happiness - aromaterapijski gel za tuširanje

Aromaterapijski gel za tuširanje Hello Happiness sa đumbirom i limunom stimuliše duh i telo i stvara primetno dobro raspoloženje. Sadrži etarska ulje limete, korena đumbira, kore limuna, lista eukaliptusa, licee, mandarinine kore.

Hello Wintercare krem gel za tuširanje

Krem gel za tuširanje Hello Wintercare svojim visokokvalitetnim sastojcima prirodnog bademovog mleka i ekstrakta šljive obezbeđuje koži sjaj i mekoću, posebno u zimskim mesecima.

Hello Winterheart - krem gel za tuširanje

Krem gel za tuširanje Hello Winterheart svojim visokokvalitetnim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta smokve obezbeđuje koži sjaj i mekoću, posebno u zimskim mesecima. Redovnom primenom koža postaje hidrirana i glatka. Za svakodnevnu upotrebu.

Komadić ljubavi - so za kupanje

Relaksirajuća so za kupanje Komadić ljubavi sa grožđem i ribizlom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.

Doza zahvalnosti - so za kupanje

Relaksirajuća so za kupanje Doza zahvalnosti sa ekstraktom nara i kakao puterom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.

Vagisan losion za intimno pranje

Najbolji izbor za intimnu negu žena svih uzrasta, čak i kod trudnica, kao i tokom tretmana vaginalnih infekcija.

Vagisan mlečna kiselina vagitorije

Pogodne kao dodatna terapija za regulaciju sadržaja mlečne kiseline kod osoba sklonih čestim vaginalnim infekcijama.

Linola Face – hidratantna krema za lice

Da li je Vaša koža suva i potrebna Vam je krema za svakodnevnu negu? Želite kremu koja hidrira i štiti kožu Vašeg lica?

Linola losion za telo

Ukoliko Vam je potreban proizvod za negu telu za svakodnevnu upotrebu, a imate suvu kožu ili atopijski dermatitis, Linola losion za telo je pravi izbor za Vas.

Linola zaštitni balzam

Da li Vaša beba ima iritacije u pelenskoj regiji? Potreban Vam je proizvod koji će delovati protivupalno i sprečiti kontakt sa iritansima, bez nakupljanja vlage?

Linola Forte šampon

Šampon koji je namenjen nezi suve kože vlasišta i u tretmanu atopijskog dermatitisa.

Linola gel za pranje lica i tuširanje

Prozirni gel, posebno blago sredstvo za čišćenje koje je nežno prema koži.

Linola Fett

Da li primenjujete često lokalne kortikosteroide i želite da to proredite? Koža Vam je suva, sklona iritacijama i svrbi?

Linola Fett N dodatak za kupku

Ukoliko je Vaša koža suva, podložna iritacijama i svrbi – rešenje je Linola Fett N, dodatak za kupku.

Linola Urea krem

Da li je Vaša koža suva, sklona neurodermatitisu i ihtiozi?

Prospan® šumeće tablete

Prospan® šumeće tablete su biljni lek, prijatnog ukusa narandže, koje se mogu rastvoriti u toploj ili hladnoj vodi. Lako se rastvaraju i posebno su praktične za zaposlene i osobe u pokretu. Pobedite kašalj snagom prirode!

SoreFix Rescue

Kako sprečiti i kako lečiti herpes

Mycosan® tretman za atletsko stopalo

50% populacije je pogođeno gljivičnim infekcijama stopala ili noktiju. Svakom četvrtom pacijentu infekcija se vraća. Rešite se gljivica na stopalima uz Mycosan tretman za atletsko stopalo.

Tyrosur prašak

Tyrosur® prašak za rane koristi se za lečenje manjih, površinskih, umereno vlažnih rana (povreda) na koži. Prijatna i bezbolna primena na povređeni deo kože.

Tyrosur Gel

Tyrosur® gel koristi se za lečenje manjih, površinskih, umereno vlažnih rana (povreda) na koži. Može se primenjivati i na kosmatim delovima tela.

Merz Spezial kolagen krem mus

Merz Spezial kolagen krem mus sadrži jedinstvenu kombinaciju kolagena, vitamina C i aktivatora kolagena prirodnog porekla.

Merz Spezial hijaluron krem mus

Merz Spezial hijaluron krem mus sadrži jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline, soka aloje, glukozamina morskog porekla i ekstrakta morskih algi.

Contractubex® gel

Želimo da ožiljci na Vašoj koži ne ostave trag na duši. Nemačka tehnologija sa dokazanom efikasnošču, više od 50 godina nudi rešenje za tretman i prevenciju ožiljaka. Uklonite svoje ožiljke Contractubex-om!

Immufen krem

Immufen krem namenjen je za ublažavanje neželjenih efekata nekih hemioterapeutika i bioloških lekova koji se javljaju na koži (na primer sindroma šaka-stopalo/palmarno-plantarna eritrodisestezija)

Immufen gel

Immufen gel primenjuje se za zaštitu kože kod terapije zračenjem. Štiti kožu od prekomernog gubitka vode, jača zaštitnu barijeru kože, pospešuje prirodne regenerativne procese čime podstiče razvoj fiziološke bakterijske flore i time štiti od razvoja patogenih mikroorganizama. Svi ovi efekti doprinose sprečavanju infekcije osetljive kože onkoloških pacijenata.