Biram Zdravlje logo

Immufen krem

Immufen krem namenjen je za ublažavanje neželjenih efekata nekih hemioterapeutika i bioloških lekova koji se javljaju na koži (na primer sindroma šaka-stopalo/palmarno-plantarna eritrodisestezija)

Doziranje

Nanesite malu količinu krema na čistu i neoštećenu kožu šaka i stopala. Blago razmažite. Započnite sa primenom nekoliko dana pre početka hemioterapije ili uzimanja bioloških lekova. Koristite redovno, više puta dnevno prema potrebi, a naročito nakon pranja i sušenja ruku i stopala kao i nakon primene sredstava koja mogu iritirati kožu. Nakon prekida osnovne terapije nastaviti s primenom krema još barem dve nedelje.

Prednosti

Medicinski proizvod bogat pažljivo odabranim sastojcima za negu kože onkoloških pacijenata tokom hemioterapije. Sadrži 10% uree, SyriCalm™ CLR kompleks, Omega plus kompleks, Shea buter i hidrolizovani protein svile koji neguju kožu, stvarajući zaštitnu barijeru.

Obratiti pažnju

Ne koristiti na otvorenim ranama i deci mlađoj od tri godine.

Uputstvo za upotrebu proizvoda

Pitanja i odgovori

Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Ukoliko imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo odgovoriti.

Postavite pitanje

Uputstvo za upotrebu proizvoda

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Upoznaj proizvode

Immufen krem

Immufen gel

Upoznaj proizvode

Immufen krem

Immufen gel