Biram Zdravlje logo

Vaxol za zapušeno i začepljeno uho

Za higijenu i zaštitu kod začepljenog ili "plivačkog” uha

Nakupljeni ušni vosak može uzrokovati neugodne simptome kao što su začepljenje uha, bol u uhu, oslabljeni sluh ili vrtoglavice. Takođe u kontaktu sa vodom nabubri pa često izazove upalu uha u letnjim mjesecima.

Kako biste izbegli ove probleme potrebno je da redovno održavate higijenu uha i pravilno da ga čistite. U tim slučajevima ne preporučuje se samočišćenje uz pomoć štapića za uši jer oni uglavnom potisnu vosak dublje u ušni kanal.

Zato stručnjaci preporučuju maslinovo ulje jer na prirodan način omekšava i uklanja potisnuti ušni vosak.

Siguran za upotrebu

Osmišljen u saradnji sa klinikom za negu uha Službe za javno zdravstvo Velike Britanije u Rotherhamu, Vaxol® raspolaže jednostavnim i jedinstvenim sistemom za doziranje koji omogućava precizno merenje doze za nanošenje u uho.

Takođe, zbog konusng oblika vrha, pumpica ima vrlo ograničen pristup ušnom kanalu zbog čega su izbegnute povrede ušnog kanala.

big brand shadow

100% prirodni proizvodi

Vaxol® sprej sadrži maslinovo ulje bogato prirodnim antioksidansima i vitaminom E, pripremljeno u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom.

Vaxol® swim sprej uz maslinovo ulje sadrži dodatno i ulje čajevca koje deluje protivupalno.

Proizvodi su hipoalergeni i mogu se koristiti tokom dužeg vremenskog perioda.

olive oil

BEZ ISPIRANJA UHA NAKON PRIMENE

Vaxol® i Vaxol® swim sprej su vrlo prijatni i jednostavni za nanošenje kod dece od 1. godine života i odraslih.

S obzirom na to da nakon upotrebe, sprej ne curi iz uha, može se primeniti u stojećem, sedećem i ležećem položaju. Nakon primene ne zahteva dodatno ispiranje uha što ga čini vrlo sigurnim i jednostavnim proizvodom.

big brand shadow
olive

Jednostavan i siguran za decu od 1 godine i odrasle…

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Savetovalište

Pitanja i odgovori

arrow_circle_right

Mogu li Vaxol sprej za uho koristiti i deca?

Da, naravno. Vaxol sprej je 100% prirodan i potpuno bezbedan za primenu i kod dece od 1. godine i starije.

Takođe, zbog konusnog oblika vrha, pumpica ima ograničen pristup ušnom kanalu pa ne može doći do njegovog oštećenja, a samo nanošenje čini prijatnim i jednostavnim.

Vaxol sprej se nanosi jednostavno, u stojećem položaju, što je naročito zgodno leti, kada su deca nestrpljiva da uđu u vodu. Nanesite sprej neposredno pre ulaska u vodu.

arrow_circle_right

Kako Vaxol deluje?

Vaxol poboljšava čišćenje ušnog kanala olakšavajući uklanjanje cerumena. Vaxol ima jednostavan i jedinstven sistem doziranja koji omogućuje primenu ispravno izmerenih doza u ušni kanal, bez opasnosti od prolivanja.

arrow_circle_right

Hoće li Vaxol poboljšati moj sluh?

Uklanjanje cerumena značajno poboljšava sluh. U nekim slučajevima može još uvek postojati potreba čišćenja uha ušpricavanjem. Međutim ukoliko ste koristili Vaxol, čišćenje ušpricavanjem biće jednostavnije i efikasnije.

expand_circle_right Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Ukoliko imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit.

expand_circle_right Postavite pitanje