Biram Zdravlje logo

Poslušajte stručnjaka dr Rajovića 22.oktobra na webinaru uživo

shadow illustration

Deca jako brzo odrastaju i prve godine su ključne za razvoj inteligencije, kaže dr Ranko Rajović, autor NTC programa učenja kroz igrustručnjak za rani razvoj inteligencije kod dece i gost predavač na webinaru Zašto deca sve teže uče?

 

Na ovo konkretno pitanje dr Rajović će govoriti na online predavanju  "Zašto deca sve teže uče" ,koje će se održati putem platforme ZOOM, 22. oktobra u 18h.
 

Svaka naredna generacija školske dece pokazuje sve više problema sa pažnjom i koncentracijom.


Roditelji mlađe dece će tokom predavanja moći da čuju kako da spreče pojavu razvojnih smetnji i podstaknu razvoj kognitivnih sposobnosti, kako deca ne bi imala teškoće kod učenja prilikom polaska u školu.

Roditelji školske dece će moći da vide na koji način se može popraviti koncentracija i olakšati učenje kroz jednostavne i primenjive metode.

Dr Rajović će na online predavanju podeliti sa učesnicima niz proverenih metoda, praktičnih primera i korisnih saveta o tome kako pridobiti detetovu pažnju, kako mu što bolje objasniti gradivo i na koji način ga naučiti da zavoli knjigu.

 

►Saznaje više o tome kako da se prijavite na webinar Zašto deca sve teže uče 

 

O predavaču

Dr Ranko Rajović je autor NTC programa učenja kroz igru koji se sprovodi u 17 država Evrope.

Dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu,  koje se dodjeljuje jednom godišnje.   

Predaje na Pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji i specijalista je interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih nauka.