Biram Zdravlje logo

Prijavite se na webinar Zašto deca sve teže uče?

shadow illustration

Gost predavač je jedan od najpoznatijih stručnjaka za rani razvoj inteligencije kod dece, dr Ranko Rajović. Webinar je namenjen roditeljima, a pogotovo onima koji imaju decu do sedam godina kao i pedijatrima, logopedima, dečijim psiholozima i ostaloj stručnoj javnosti.

Dr Rajović će na online predavanju objasniti šta se to dogodilo i koji su razlozi zbog kojih deca teško uče i sa učesnicima webinara će podeliti puno korisnih primera, praktičnih saveta, inovativnih i proverenih metoda o tome kako pridobiti pažnju deteta, što bolje mu objasniti gradivo i naučiti ga da zavoli knjigu.

 

Datum održavanja: 22. oktobar 2020.

Vreme održavanja: od 18 do 19h

Mesto: online platforma ZOOM

Kotizacija: 10€

Uplatu za učešće na webinaru možete izvršiti ovde: 


 

- Prilikom uplate popunite tražene podatke a u polje Broj narudžbine/rezervacije upišite datum uplate. Podaci su tajni i ne mogu biti korišteni u marketinške i promotivne svrhe.

- Nakon što uplata bude evidentirana, na Vaš mail će stići link za registraciju na webinar

 

Generacijski problem

Naime, kako kaže dr Rajović, deca danas imaju sve više problema sa držanjem pažnje i sa koncentracijom, tako da više ne govorimo o izolovanim slučajevima, već o generacijskom problemu. Nedostatak duboke pažnje sprečava normalno učenje i usvajanje gradiva, a odgovore na to šta možemo uraditi da se to promeni otkriće nam upravo dr Rajović u svom online predavanju.

O predavaču

dr Ranko Rajović je autor NTC programa učenja kroz igru koji se sprovodi u 17 država Evrope. Dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu, a koje se dodeljuje jednom godišnje.

Predaje na Pedagoškom fakultetu u Kopru, u Sloveniji, specijalista je interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih nauka.

 

Osigurajte svoje mesto na webinaru sa dr Rankom Rajovićem, “Zašto deca sve teže uče! i prijavite se već danas!

http://bit.ly/PrijavaZaWebinar

 

Organizator webinara: Space2C