Biram Zdravlje logo

Mycosan

Bioaktivni serum u tubi, za efikasan tretman i sprečavanje širenja gljivičnih infekcija sa nokta i stopala na druge delove tela

Mycosan® set za tretman gljivičnih infekcija noktiju je proizvod koji daje vidljive rezultate već nakon 2 nedelje tretmana gljivičnih infekcija noktiju na šakama ili stopalima.

Mycosan® tretman za atletsko stopalo je proizvod koji brzo otklanja simptome gljivične infekcije stopala. Svrab, peckanje i neprijatan miris stopala nestaju odmah nakon tretmana.

Gljivična infekcija noktiju

Gljivična infekcija noktiju (onomikoza) je bolest u kojoj gljivice uzrokuju oštećenje i propadanje noktiju. Izgled noktiju se menja, boja postaje žuta i nokat počinje da se odvaja od mesa. Bol se može osetiti, naročito kada hodate.

Bez tretmana, stanje će se verovatno pogoršati, a gljivice se mogu proširiti i na druge nokte. Gljivične infekcije su zarazne pa se mogu preneti i na druge ljude.

Saznaj više

10 korisnih saveta za sprečavanje gljivičnog oboljenja nokta

Preporuka za efikasno lečenje i prevenciju gljivične infekcije nokta

Saznaj više

Šta je atletsko stopalo?

Atletsko stopalo je gljivična infekcija kože koja se može javiti na stopalima ili šakama. Najčešće se javlja među prstima, pa je lečenje na nepristupačnim mestima otežano. Važno je da se atletsko stopalo leči. Pored toga što je stopalo bolno, ujedno je zarazno, i drugi delovi tela mogu biti inficirani ukoliko se infekcija ne leči.

Saznaj više

Kako se leči atletsko stopalo?

50% populacije je pogođeno gljivičnim infekcijama stopala ili noktiju. Svakom četvrtom pacijentu infekcija se vraća. Na koji način se rešiti gljivica na stopalima?

Saznaj više

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Savetovalište

Pitanja i odgovori

arrow_circle_right

Koliko dugo traje pakovanje Mycosana?

Ukoliko je jedan nokat inficiran, Mycosan set za tretman gljivičnih infekcija noktiju od 5ml traje okvirno 4 nedelje, dok XL pakovanje (duplo veće, od 10ml) traje 2 meseca. 

expand_circle_right Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Ukoliko imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit.

expand_circle_right Postavite pitanje