Biram Zdravlje logo

LipineRve

LipineRve

LipineRve® brže i efikasnije smanjuje simptome dijabetesne neuropatije, neurodegenerativnih poremećaja i periferne neuropatije (bol, pečenje, utrnulost, grčeve).

Da li u šakama i stopalima osećate trnjenje, žarenje, “mravinjanje”?

 

U pitanju je specifičan osećaj koji podseća na kretanje sitnih mrava po vašem telu? Obratite pažnju na vreme, možda se radi o nekoj vrsti neuropatije! 


Zašto LipineRve®?
 

Lipinerve sadrži samo biološki aktivan - R oblik alfa lipoinske kiseline! 

Efikasnost alfa lipoinske kiseline je dokazana u kliničkim studijama. Koristi se za lečenje dijabetesne neuropatije i prevenciju simptoma periferne neuropatije, jer poboljšava funkciju perifernih nervnih vlakana. 

 

Alfa lipoinska kiselina (poznata i kao tioktinska kiselina) je disulfidno jedinjenje koje se u malim količinama prirodno proizvodi u ćelijama jetre i ostalim tkivima.

Predstavlja bitan kofaktor u energetskom metabolizmu i ima esencijalnu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina.

 LipineRve® predstavlja bezbedan dijetetski suplement, bez neželjenih dejstava i interakcija sa drugim lekovima.

LipineRve®

20 kapsula
1.692,00 RSD

Savetovalište

Pitanja i odgovori

arrow_circle_right

Da li LipineRve deluje na Parkinsonovu bolest?

LipineRve nije proizvod koji se koristi u terapiji lečenja Parkinsonove bolesti, ali se svakako može koristiti u slučaju da postoje simptomi u sklopu bolesti kao što su: trnjenje, mravinjanje, žarenje u rukama i nogama.

U tom slučaju će LipineRve pomoći u smanjenju tih simptoma.

arrow_circle_right

Može li se LipineRve koristiti kod dijabetesa?

Ne samo da može, nego je obavezno korišćenje alfa-lipoinske kiseline usled dijabetesa. Upotrebom alfa-lipoinske kiseline odnosno LipineRva ćete sprečiti nastanak neuropatije, a u slučaju već razvijene neuropatije smanjiti simptome.

U mnogim zemljama EU (prvo u Nemačkoj), alfa liponska kiselina se nalazi u protokolima kod pacijenata obolelih od dijabetesa i istog trenutka kad se dijagnostikuje dijabetes, uključuje se i alfa lipoinska kiselina.

arrow_circle_right

Da li LipineRve može da uzrokuje bol u želudcu?

LipineRve kao i sve druge alfa-lipoinske kiseline mogu da dovedu do bola u želudcu ili mučnine, pa se zato savetuje da se tableta uzima ujutru 1h pre jela i 2h ne treba konzumirati mlečne proizvode.

expand_circle_right Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Ukoliko imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit.

expand_circle_right Postavite pitanje