Biram Zdravlje logo

Kosa

Kosa oduvek ima veliku simboličku moć. Pomaže nam da naglasimo našu ličnost i odraz je naše individualnosti. Opadanje kose često može da utiče na samopouzdanje i muškaraca i žena.

Proizvodi

Pantogar šampon za kosu za muškarce

Pantogar® šampon sadrži ProcapilTM kompleks, kofein, apigenin i vitamine B grupe. Redovnom primenom poboljšava se mikrocirkulacija kože glave – što vodi ka boljoj ishranjenosti korena dlake i smanjenom opadanju kose.

Pantogar tonik za kosu za muškarce

Pantogar® tonik protiv opadanja kose predstavlja intenzivnu formulu u borbi sa opadanjem kose. Pored kofeina, ProcapilTM kompleks klinički dokazano smanjuje opadanje kose i stimuliše rast zdrave kose.

Pantogar šampon za kosu za žene

Pantogar® šampon za zdrav rast kose je namenjen ženama sa pojačanim opadanjem kose. Sadrži specijalno dizajniran AnaGainTM kompleks, kofein, kompleks vitamina B i keratin – dlaka postaje jača i otpornija, a kvalitet kose postaje bolji.

Pantogar tonik za kosu za žene

Pantogar® tonik za aktivaciju rasta kose namenjen je ženama sa pojačanim opadanjem kose, zahvaljujući intenzivnoj formuli za smanjenje gubitka kose. Redovnom primenom, koren dlake se ponovno aktivira i obnavlja se vitalnost kose.

Alpecin aktivni šampon A2

Kosa Vam se brzo masti? Imate problem sa iritiranim skalpom? Alpecin nudi rešenje za Vas.

Alpecin kofeinski šampon C1

Alpecin ima rešenje za opadanje kose - visoka doza čistog kofeina i drugih sastojaka daje energiju kosi i skalpu. Efikasnost kofeinskog kompleksa dokazana je u brojnim kliničkim studijama, zbog čega je Alpecin kofeinski šampon najprodavaniji proizvod u Nemačkoj!

Alpecin hibridni kofeinski šampon

Kosa Vam pojačano opada? Koža glave Vam je suva i iritirana? Imamo rešenje za Vas. Istovremeno nežan i snažan, Alpecin hibridni kofeinski šampon sprečiće dalje opadanje kose i ublažiti svrab.

Alpecin kofeinski losion

Kosa Vam pojačano opada? Primećujete da je slaba i tražite efikasan proizvod koji će zaustaviti proces gubitka kose? Alpecin kofeinski losion jača koren dlake zahvaljujući kofeinskom kompleksu u svom sastavu.

Plantur 21 Nutri-Kofeinski šampon

Plantur 21 nutri-kofeinski šampon stimuliše rast kose, vraća kosi zdrav izgled i poboljšava strukturu dlake. Namenjen je za negu i regeneraciju oštećene, proređene kose koja opada i izgleda iscrpljeno. Pusti kosu da raste!

Plantur 39 Fito-Kofeinski šampon za normalnu kosu

Plantur 39 Fito-Kofeinski šampon namenjen je za negu suve, lomljive kose i ispucalih krajeva. Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima sprečava opadanje kose u menopauzi i čini je mekšom, hidriranom i bujnom. Kofeinski tretman protiv gubitka kose!

Plantur 39 Fito-Kofeinski tonik

Plantur 39 Fito-Kofeinski tonik namenjen je za dodatnu negu kose kod žena nakon četrdesete godine. Deluje preventivno na opadanje kose u menopauzi, neguje dlaku i brzo se upija. Kofeinski tretman protiv gubitka kose!

Merz Spezial dražeje

Merz Spezial dražeje predstavljaju dodatak ishrani (dijetetski suplement) specijalno formulisan da pomogne da ”izgradite“ lepu, zdravu i sjajnu kosu, kožu i jake nokte.