Biram Zdravlje logo

[UŽIVO] Reprize webinara sa dr Rankom Rajovićem

shadow illustration

Ne propustite!

Zašto deca sve teže uče i Deca zarobljena u virtuelnom svetu

Zbog velikog interesovanja, ponavljamo prve dve teme - Zašto deca sve teže uče i Skrivena opasnost novih tehnologija - Deca zarobljena u virtuelnom svetu.

Ako ste propustili prva dva webinara sa dr Rankom Rajovićem, imate novu priliku da učestvujete na njima.

Reprize prva dva webinara će takođe biti UŽIVO online putem Zoom platforme, tako da ćete moći da učestvujete i postavljate pitanja dr Ranku Rajoviću. Webinari će se održati 12. i 13. maja u 18 sati.

 

Cena kotizacije

  • Možete da učestvujete na samo jednom od dva webinara i tada je cena za jedan webinar 10 evra*
     
  • ili možete odmah da rezervišete svoje mesto za oba webinara, a tada je cena 16 evra*

(*prilikom plaćanja sve cene su izražene u kunama i iznos će sa vaše kartice biti skinut prema kursu vaše kartične banke na dan uplate. Sa Vaše kartice biće skinut iznos u protivvrednosti valute koju koristite. ).

 

Prijave i uplate su moguće na sledećim linkovima:

Webinar 1: Zašo deca sve teže uče? 12.05.2021, 18h, Zoom
LINK ZA PRIJAVU: https://bit.ly/3ekYmq1

Webinar 2: Skrivena opasnost novih tehnologija – Deca zarobljena u virtuelnom svetu, 13.05.2021, 18h
LINK ZA PRIJAVU: https://bit.ly/3nMDA5Y

Webinari 1+2 LINK ZA PRIJAVU:
https://bit.ly/3b34jWS

 

 

VAŽNO: Kako biste mogli da izvršite uplatu, potrebno je da otvorite korisnički račun na web stranici booking.space2c.com. Unesite tražene podatke i nakon što se registrirate na vašu e-mail adresu će stići e-mail za verifikaciju. Potrebno je da potvrdite svoju e-mail adresu klikom na link u mejlu. Kliknite i završite postupak registracije. Spremni ste da uplatite kotizaciju i da se prijavite na webinar.

O temi webinara br. 1 - Zašto deca sve teže uče?

Kako pridobiti pažnju deteta od malih nogu?

Webinar je namenjen roditeljima, učiteljima, zatim pedijatrima, logopedima, dečjim psiholozima i ostaloj stručnoj javnosti. Dr Rajović, će na ovom online predavanju objasniti šta se to dogodilo i koji su razlozi zbog kojih deca sve teže uče, a sa učesnicima će podeliti niz proverenih metoda, praktičnih primera i korisnih saveta o tome kako pridobiti pažnju deteta od malih nogu.

 

O temi webinara 2 - Skrivena opasnost novih tehnologija – Deca zarobljena u virtuelnom svetu

Koje online aktivnosti su dobre za dete, a koje ne? Koje promene se dešavaju u mozgu deteta kada previše vremena provodi u virtuelnom svetu i kako se to odražava na njegovu budućnost? Kako pronaći granicu između virtuelnog i stvarnog sveta, a da razvoj detetovih sposobnosti ne trpi? Ako su vas ova pitanja zaintrigirala i želite da saznate odgovore na njih, onda je live predavanje „Skrivena opasnost novih tehnologija – Deca zarobljena u virtuelnom svetu“, vaše kvalitetno provedeno vreme online.

Prijavite se na webinar 1 ili 2, ili se prijavite za paket i pratite oba webinara!

 

Ko je dr Ranko Rajović?

Autor NTC programa učenja kroz igru koji se sprovodi u 17 država Evrope. Dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu, koje se dodeljuje jednom godišnje. Predaje na Pedagoškom fakultetu u Kopru, u Sloveniji i specijalista je interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih nauka.

* Organizator webinara je Space2C.