Biram Zdravlje logo

Ruž je jedina crvena koju želite na koži vašeg lica

shadow illustration

U nastavku saznajte kako brzo i sigurno umiriti kožu.

Depilacijom nausnica se rešavamo neželjenih dlačica na licu. Ali problem koji muči većinu žena nakon tretmana jeste uporno crvenilo. U nastavku otkrivamo kako brzo i sigurno umiriti kožu.

San svake žene je zdrava, negovana i, naravno, na mestima gde se podrazumeva depilirana koža. Žene su već odavno navikle da podnose, uglavnom bolne, tretmane depilacije kako bi se rešile neželjenih dlačica.

Ali zar bol baš mora da sledi i posle? Problem s kojim se žene obično susreću nakon tretmana jeste neželjeno crvenilo kože, svrab i problem uraslih dlaka.

Spasonosno rešenje za mirnu kožu nakon depilacije, bez crvenila i otoka, i sa smanjenom mogućnošću upale uzrokovane urastanjem dlaka jeste antibakterijski hidrogel Tyrosur®.

Na kožu se nanosi odmah nakon tretmana i njegovo umirujuće dejstvo smiriće crvenilo za petnaestak minuta, a vama će osigurati trenutke prijatnog hlađenja površine koja je tretirana; bilo da je reč o depilaciji nogu, ruku, nausnica ili neke druge zone na telu. Zahvaljujući antibakterijskom aktivnom sastojku uništavaju se bakterije koje su prisutne na koži, a njegova hidroformula nudi potrebnu vlažnost koja umiruje i osigurava da koža diše.

Lagan za nanošenje, bezbojan antibakterijski hidrogel Tyrosur® , ne ostavlja masne tragove. I zato nakon primene, umesto da se zbog crvenila krijete u privatnosti doma, sigurni, bez neželjenog crvenila, nastavite svoj dan aktivno.

Pre upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o leku. O indikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.