Biram Zdravlje logo

Novi webinar sa dr Rankom Rajovićem!

shadow illustration

Saznajte kako pomoći detetu da izbegne zamke virtuelnog sveta.

Koje online aktivnosti su dobre za dete, a koje ne?

Kakve promene se dešavaju u mozgu deteta kada previše vremena provodi u virtuelnom svetu i kako se to odražava na njegovu budućnost?

Kako pronaći granicu između virtuelnog i stvarnog sveta, a da razvoj sposobnosti kod deteta ne trpi?

Ako su vas ova pitanja zaintrigirala i želite da znate odgovor na njih, onda je live predavanje „Skrivena opasnost novih tehnologija – Deca zarobljena u virtuelnom svetu“, vaše kvalitetno provedeno vreme online.

Online predavanje održaće dr Ranko Rajović, stručnjak za razvoj inteligencije kod dece, kreator NTC programa učenja kroz igru i sad već dobro poznato lice i na Biram Zdravlje.

Sve što treba da znate o prijavi na webinar

Datum održavanja: 10. 12. 2020.

Vreme održavanja: od 18 do 19h

Vreme predviđeno za vaša pitanja: od 19h do 19:15h

Kotizacija: 10€ u dinarskoj protivvrednosti

Mesto: ZOOM platforma

Svoju uplatu (iz Srbije, Crne Gore ili Makedonije) izvršite na linku: https://bit.ly/2UCr7nz

Popunite tražene podatke a u polje Broj narudžbine upišite: 1

Nakon što uplata bude evidentirana, na vaš e-mail (koji ste upisali pri vršenju uplate) vam stiže link za registraciju na webinar

Šta je dr Rajović predavao prošlog meseca?

Dr Ranko Rajović, pre nešto manje od mesec dana, održao je webinar „Zašto deca sve teže uče?“. Tada je sa učesnicima webinara podelio niz korisnih saveta i primera o tome kako pridobiti pažnju deteta i kako decu da naučimo da uče.

Na sva pitanja učesnika odgovorio je odmah na kraju webinara ili putem e-maila, što se učesnicima naročito dopalo i rezultiralo pozitivnim reakcijama i komentarima na webinar. „Ovo nije prvi put da sam ga slušala i opet mi je bio zanimljiv“, samo je jedan od komentara.

Podstaknuti vašim velikim odazivom i interesovanjem, u saradnji sa dr Rankom Rajovićem održaćemo još jedan webinar, ali na drugu temu, tako da će i oni koji su bili na prvom webinaru čuti nove, korisne informacije.

S obzirom na to da se tema ne nadovezuje na prvi webinar, slobodno mogu učestvovati i oni koji su propustili webinar u oktobru.
 

Kome je namenjeno predavanje?

Predavanje je namenjeno roditeljima, učiteljima u osnovnoj školi, vaspitačima u vrtiću, pedijatrima, logopedima, dječjim psiholozima i svima koji se bave razvojem i vaspitanjem dece.

Svoju uplatu izvršite ovde i prijavite se na webinar „Skrivena opasnost novih tehnologija – Deca zarobljena u virtualnom svijetu“.

 

Ko je Ranko Rajović?

Autor NTC programa učenja kroz igru, koji se sprovodi u 17 država Evrope. Dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu, koje se dodeljuje jednom godišnje. Predaje na Pedagoškom fakultetu u Kopru, u Sloveniji, specijalista je interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih nauka.

 

* Organizator webinara je Space2C.