Biram Zdravlje logo

LipineRve®

Da, LipineRve je dijetetski suplement i nema interakcija sa drugim lekovima, kao ni hranom.

LipineRve ne treba uzimati istovremeno sa mlekom i mlenčnim proizvodima i suplementima koji sadrže kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe.

Uvek je preporuka da se uzima ujutru, na prazan želudac.

LipineRve ne treba uzimati istovremeno sa mlekom i mlenčnim proizvodima i suplementima koji sadrže kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe.

LipineRve 300 mg je u obliku tvrde kapsule, njegova stabilnost i kvalitet su garantovani ukoliko su zadovoljeni uslovi čuvanja - u originalnom pakovanju zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25C.

Mogu, čak je i preporučljivo, jer često kao posledica neželjenog dejstva hemioterapija dolazi do razvoja neuropatije, a LipineRve olakšava simptome.

LipineRve kao i sve druge alfa-lipoinske kiseline mogu da dovedu do bola u želudcu ili mučnine, pa se zato savetuje da se tableta uzima ujutru 1h pre jela i 2h ne treba konzumirati mlečne proizvode.

Ne samo da može, nego je obavezno korišćenje alfa-lipoinske kiseline usled dijabetesa. Upotrebom alfa-lipoinske kiseline odnosno LipineRva ćete sprečiti nastanak neuropatije, a u slučaju već razvijene neuropatije smanjiti simptome.

U mnogim zemljama EU (prvo u Nemačkoj), alfa liponska kiselina se nalazi u protokolima kod pacijenata obolelih od dijabetesa i istog trenutka kad se dijagnostikuje dijabetes, uključuje se i alfa lipoinska kiselina.

LipineRve nije proizvod koji se koristi u terapiji lečenja Parkinsonove bolesti, ali se svakako može koristiti u slučaju da postoje simptomi u sklopu bolesti kao što su: trnjenje, mravinjanje, žarenje u rukama i nogama.

U tom slučaju će LipineRve pomoći u smanjenju tih simptoma.