Biram Zdravlje logo

Plantur 21 Nutri-regenerator za dugu kosu

Kofein uticajem na mikrocirkulaciju stimuliše rast i usporava gubitak kose, ujedno aktivirajući cirkulaciju oko korena dlake. Upotrebom proizvoda linije Plantur 39 kosa postaje jača u korenu.

Keratin iz kašmira koji je u sastavu Plantur 21 linije, deluje na dužinu kose i kvalitet dlake.

Koren kose je svakodnevno izložen štetnim faktorima i zahteva konstantno snabdevanje energijom. Zato je neophodna kontinuirana i dugotrajna primena Plantur 21 proizvoda, kako bi se sprečio slab rast i rano opadanje kose.

Količina šampona koja odgovara veličini jednog oraha treba ravnomerno da se rasporedi i umasira u koren mokre kose. Ne zaboravite da ostavite 2 minuta da deluje na koži glave pre ispiranja.

U pitanju su dva različita šampona, specijalno formulisana za različite potrebe i različite vrste problema sa rastom kose.

Plantur 39 zahvaljujući fito-kofeinskom kompleksu sprečava gubitak kose koji se javlja tokom menopauze, kao posledica smanjenja nivoa estrogena.

Plantur 21 je posebno formulisan da odgovori na potrebe kose koja je izložena štetnim faktorima u dvadesetim godinama. Nutri-kofeinski kompleks hrani koren kose i snabdeva ga energijom, što poboljšava njen rast.