Biram Zdravlje logo

Nisita

Regeneriše, vlaži i čisti sluznicu nosa na prirodan način.

Želimo da svako na brz i siguran način reši suv i začepljen nos i da oseti blagodeti pravilnog disanja.

Nisita® sprej za nos i Nisita® mast su kvalitetna, efikasna i praktična rešenja.

Zašto NISITA®?

Nisita® sprej i mast za nos su prirodnog sastava koji ne iritira sluznicu, pogodni od najmlađeg uzrasta.Predstavljaju rešenje za potpunu negu nosa koja je naročito važna kod prehlada ili alergija.

Šta raditi kada nas nos pecka, svrbi i jako je suv…

Suva i iritirana sluznica često se javlja kod prhleda i alergija. Nisita® mast vlaži i obnavlja suvu sluznicu nosa. Osigurava duži kontakt sa sluznicom i pruža zaštitu u dužem vremenskom periodu.

Pomaže i kada je potrebno otopiti kruste (osušene ostatke prašine u nosu).

Nisita® mast

Olakšanje kod problema sa disanjem (začepljen nos, suva sluznica, alergije)

Jedina mast za prijatnu primenu u nosu uz dugotrajnu zaštitu sluznice.

A šta kada nam je nos začepljen…

Pravilno disanje najviše cenimo baš onda kada nam je nos začepljen. Teško spavamo, teže obavljamo svakodnevne aktivnosti i nismo u punoj snazi!

Nisita® sprej je nežno i sigurno rešenje za problem začepljenog nosa sa kojim ćete brzo prodisati, a istovremeno regenerisati sluznicu!

Nisita® sprej za nos

Olakšanje kod problema sa disanjem (začepljen nos, suva sluznica, alergije)

Sigurna i nežna primena spreja pomoću aplikatora i odmerenih doza.

Za one koji žele znati više...

Nisita® sadrži soli natrijum-hlorida i natrijum-hidrogenkarbonata. Ioni natrijuma i hlora su neophodni za normalnu funkciju ćelija, koje lučenjem sluzi uspostavljaju prirodni mehanizam vlaženja sluznice i čišćenja vazduha.

Sa druge strane, natrijum-hidrogenkarbonat održava alkalnu pH vrednost na sluznici nosa, što omogućava optimalnu aktivnost cilijarnog sistema, odgovornog za odstranjivanje nečistoća sa sluznice nosa.

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Savetovalište

Pitanja i odgovori

arrow_circle_right

Mogu li trudnice i dojilje koristiti Nisita sprej i mast?

Da, u pitanju je prirodan proizvod bez dodataka konzervansa, potpuno bezbedan i za trudnice i dojilje, kao i za bebe i odojčad.

arrow_circle_right

Kad čistim bebin nosić da li treba da je stavim na bok da uprskam u jednu nozdrvu, pa u drugu ili beba treba da stoji uspravno?

Kada se bebama čisti nos špricem, ispravno bi bilo da se beba stavi na bok, baš kako je opisano, da bi fiziološki rastvor prošao iz jedne nozdrve u drugu i isprao sav sekret. Pedijatri ne preporučuju prošpricavanje nosića jer je ono veoma neprijatno za bebe, već proizvode koji su namenjeni toaleti nosa kod beba.

Preporučujemo Nisita sprej koji ima blag raspršivač koji ne vrši pritisak na sluznicu, i iz bebinog nosića će eliminisati sekret bez obzira da li je beba u ležećem ili u uspravnom položaju.

arrow_circle_right

Od kojeg uzrasta se mast može primeniti kod dece?

expand_circle_right Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Ukoliko imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit.

expand_circle_right Postavite pitanje