Biram Zdravlje logo

Relaksacija

Koliko često osetite intezivno stanje opuštenosti? Da li redovno odvajate vreme za sebe i svoje male rituale? Kada smo opušteni krv bolje struji našim telom i tada imamo i više energije i lakše se nosimo sa svim svakodnevnim izazovima i obavezama.

Proizvodi

Deep Relaxation - morska so za kupanje

Deep Relaxation so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom opuštanja tela i uma. U kombinaciji sa toplom vodom dovodi do unutrašnje smirenosti i ravnoteže.

Antistres - morska so za kupanje

Antistres so za kupanje sadrži 100% prirodnu morsku so i posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa blagotvornim efektom opuštanja tela i oslobađanja od nakupljenog stresa.

Indijska Ajurveda - uljana kupka

Visoko koncentrovana kupka Indijska ajurveda iz Wellness kategorije pruža jedinstven osećaj harmonije i balansa duha i tela. Kupka je uljane konzistencije i obezbeđuje potpuno opuštanje i osećaj svilenkate kože zahvaljujući posebno odabranim sastojcima lotosa, jasmina i hranljivog bademovog ulja.

Kleopatrina tajna - uljana kupka

Kupka Kleopatrina tajna iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj rituala kraljevskog kupanja na Kleopatrin način. Kremaste je konzistencije, veoma gusta i ima jedinstvenu formulaciju za intenzivnu negu koja se sastoji od hranljivih proteina mleka, dragocenog meda i hidratantnog bademovog ulja.

Orijental kupka - uljana kupka

Visoko koncentrovana Orijental kupka iz Wellness kategorije donosi jedinstven doživljaj tradicionalnog orijentalnog kupanja uz posebno odabranu kombinaciju etarskih ulja aromatičnih biljaka, hranljivih ulja i voćnog ekstrakta. Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnju poklanjaju svom telu.

Vreme za predah - uljana kupka

Visoko koncentrovana kupka Vreme za predahiz Wellness kategorije donosi potpunu harmoniju i mir uz posebno odabranu kombinaciju sastojaka i jedinstvenim mirisom. Sadrži visokokvalitetna etarska ulja lavande i kore slatke narandže i blagotvorno deluje na duh i telo.

Zimska nežnost - penušava kupka

Hranljiva penušava kupka Zimska nežnost, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta cimeta obezbeđuje koži sjaj i mekoću i relaksira telo i um. Sadrži etarsko ulje kore slatke pomorandže, esktrakte cejlonskog cimeta i semena kardamoma.

Zimska čarolija - penušava kupka

Hranljiva penušava kupka Zimska čarolija, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja kardamoma i ekstrakta šljive obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Sadrži etarska ulja semena kardamoma i crnog bibera, ekstrakte kajenskog bibera i šljive.

Hello Beauty - krem gel za tuširanje

Krem gel za tuširanje Hello Beauty, svojim dragocenim sastojcima prirodnog ulja magnolije i ekstrakta nara obezbeđuje koži sjaj i mekoću. Sadrži etarsko ulje cveta magnolije i biljni ekstrakt nara.

Hello Happiness - aromaterapijski gel za tuširanje

Aromaterapijski gel za tuširanje Hello Happiness sa đumbirom i limunom stimuliše duh i telo i stvara primetno dobro raspoloženje. Sadrži etarska ulje limete, korena đumbira, kore limuna, lista eukaliptusa, licee, mandarinine kore.

Hello Wintercare krem gel za tuširanje

Krem gel za tuširanje Hello Wintercare svojim visokokvalitetnim sastojcima prirodnog bademovog mleka i ekstrakta šljive obezbeđuje koži sjaj i mekoću, posebno u zimskim mesecima.

Hello Winterheart - krem gel za tuširanje

Krem gel za tuširanje Hello Winterheart svojim visokokvalitetnim sastojcima prirodnog ulja pomorandže i ekstrakta smokve obezbeđuje koži sjaj i mekoću, posebno u zimskim mesecima. Redovnom primenom koža postaje hidrirana i glatka. Za svakodnevnu upotrebu.

Zalogaj sreće - so za kupanje

Relaksirajuća so za kupanje Zalogaj sreće sa breskvom i vanilom pruža poseban osećaj energije i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.

Komadić ljubavi - so za kupanje

Relaksirajuća so za kupanje Komadić ljubavi sa grožđem i ribizlom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.

Doza zahvalnosti - so za kupanje

Relaksirajuća so za kupanje Doza zahvalnosti sa ekstraktom nara i kakao puterom pruža poseban osećaj opuštanja i obezbeđuje hidriranu i svilenkasto meku kožu. So za kupanje sa visokokvalitetnim lipozomima koji obezbeđuju osećaj hidriranosti i svilenkasto meku kožu.

T-Rex 2 u 1, dečiji šampon i gel za tuširanje

ROARR, dinosaurusi su među nama! Zabava za tuširanje za decu - zdrav i šaren tetesept 2u1 šampon i gel za tuširanje T-Rex sadrži formulu sa prirodnim, blagim sastojcima za posebno nežno čišćenje kože i kose, koja je prilagođena osetljivoj koži dece

T-Rex penušava kupka

Doživite uzbudljive avanture kupanja sa T-Rexom i uronite u uzbudljiv svet praistorije!