Biram Zdravlje logo

isla® junior

U saradnji sa pedijatrima, farmaceutima i roditeljima, razvili smo isla® junior pastile za grlo namenjene deci kako bismo im pomogli u ublažavanju simptoma prehlade kao što su “grebanje” u grlu, poteškoće pri gutanju i nadražaj na kašalj.

Efikasno ublažavanje poteškoća i regeneracija

Isla® junior sadrži biljni ekstrakt islandskog lišaja i rastapanjem u ustima stvara zaštitni film koji vlaži suvu sluznicu i štiti je od daljih nadražaja. Na taj način se kod dece ublažavaju tegobe s grlom i nadražaj na kašalj, koje su tipične tegobe u vezi sa prehladom.

isla® junior pastile za decu

isla® junior pastile su idealne za decu od 4. godine života jer ne sadrže boje, konzervanse i veštačke arome, već samo prirodnu aromu. Ukus jagode deca naročito vole. Pastile za grlo uz to su primerene za vegane, bez šećera i neškodljive za mlečne zube.

isla® junior sadrži vitamin C, cink i pantotensku kiselinu čime se potpomaže funkcija imunog sistema i ubrzava proces regeneracije sluznice.

isla® junior pastile razvijene su u saradnji sa pedijatrima, farmaceutima i majkama.

Kada potražiti isla® junior pastile u apoteci?

  • želite da ublažite tipične tegobe u vezi sa grloboljom i prehladom, kao što su grebanje u grlu i promuklost
  • za suvu i nadraženu sluznicu grla i ždrela koja može dovesti do otežanog gutanja i grlobolje
  • u slučaju isušenosti sluznice grla usled ograničenog disanja na nos

Kako se doziraju isla® junior pastile?

  • deca starija od 4 godine, koja znaju da sisaju pastile: 1 pastilu polagano rastopiti u ustima, do 6 puta dnevno, prema potrebi.

Uputstvo za upotrebu proizvoda

Pitanja i odgovori

Od kog uzrasta se mogu primenjivati Isla pastile kod dece?

Od kada deca znaju jesti (sisati) bombone ili žvakati žvakaće gume, mogu uzimati i Isla pastile. Pastile su blagog biljnog ukusa, naročito Isla Moos ili voćnog ukusa ribizle – Isla Cassis, a novi Isla Junior ukusa je jagode, pa su ta tri ukusa i najprimerenija deci.

Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Ukoliko imate pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit.

Postavite pitanje

Uputstvo za upotrebu proizvoda

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Nastavite dalje Prikaži moju korpu