Biram Zdravlje logo

Prijavite se na webinar sa dr Rajovićem: Kako izgraditi samopouzdanje i pripremiti dete za budućnost

shadow illustration

Kako graditi samopouzdanje deteta kako bi postao samostalan čovek koji ostvaruje svoj puni potencijal – o ovoj temi govorimo 11. marta od 18 sati.

Nastavljamo sa serijalom webinara sa dr Rankom Rajovićem. Ovog puta tema je – Kako graditi samopouzdanje i pripremiti dete za budućnost.

Ideju za temu smo dobili od naših pratilaca na Facebooku i Instagramu koji su pokazali da postoji potreba da se otvori upravo pitanje samopouzdanja kod dece.

Kako da se prijavite na webinar?

• Datum održavanja webinara: 11. mart 2021.

• Vreme održavanja: od 18 do 19 sati

• Mesto: ZOOM platforma

• Kotizacija: 10€

• Svoju uplatu iz Srbije, Crne Gore i Makedonije izvršite na linku: https://bit.ly/2H7VtLB

• Popunite tražene podatke i u polje Broj porudžbine upišite broj 1.

Kliknite na Izvrši plaćanje i unesite podatke svoje kartice.

T-PayWay je regionalni sigurnosni sistem plaćanja i Vaši podaci su potpuno bezbedni.

• Nakon što uplata bude evidentirana, na e-mail koji ste uneli vam stiže link za registraciju na webinar u roku od 48h. Za sve prijave na dan uoči webinara - link stiže kroz nekoliko sati prema redosledu prijave. Proverite i svoje sanduče neželjene pošte (spam/junk).

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
shadow illustration

Prividno samopouzdanje kod dece

Iako ponekad smatramo da su deca puna samopouzdanja, da li je to stvarno tako ili je samo reč o prividu? Šta možemo da uradimo kao roditelji, učitelji, pedagozi, lekari, bake, dede, mame i tate da njihovo samopouzdanje bude realno i prihvatljivo?

Kako da ih naučimo da više cene sebe i okolinu u kojoj se kreću? Kako možemo da promenimo svoje ponašanje za njihovu dobrobit i bolju budućnost?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, daće nam dr Rajović, koristeći se nizom saveta, primera, ali i svojim iskustvom koje je stekao kako kroz sprovođenje NTC programa, tako i kao otac četvoro dece.

 

Serijal webinara sa dr Rajovićem

Ovo je treći webinar sa dr Rajovićem, autorom NTC programa učenja kroz igru koji organizujemo na Biram zdravlje kanalima.

Dr Rajović predaje na Pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji i specijalista je interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih nauka.

Dr Rajović je prvi put govorio o tome zašto deca sve teže uče, a drugi put o tome da li su deca zarobljena u virtuelnom svetu.

Ako ste propustili prva dva webinara, posetite biramzdravlje.rs IG profil i pogledajte kako nam je bilo na webinarima i o čemu smo razgovarali.

Na treći webinar „Kako izgraditi samopouzdanje i pripremiti dete za budućnost“ možete se prijaviti putem linka : https://bit.ly/2H7VtLB

* Organizator webinara je Space2C.