Biram Zdravlje logo

Pravila nagradnog konkursa

shadow illustration

PRAVILA KONKURSA „Kako sam proveo/la zimski raspust

NAGRADNI KONKURS „Kako sam proveo/la zimski raspust

Nagradni konkurs počinje 25.02.2020. godine u 10h i traje do 01.03.2020. do 23:59h (dalje: AKCIJA)

Organizator konkursa je Salveo d.o.o., sa sedištem u Beogradu, Tošin bunar 272, (dalje: Organizator ili Salveo d.o.o.)

Učešće na konkursu je besplatno i dobrovoljno.

Konkurs se realizuje na biramzdravlje.rs Instagram stranici I Biram Zdravlje Facebook stranici (dalje BZ društvene mreže), a pravila nagradnog konkursa će biti objavljena na blogu biramzdravlje.rs websajta.

Učestvovanjem na ovom konkursu smatra se da je svaki učesnik pročitao pravila konkursa, da ih je razumeo u celosti i da je saglasan sa istim.

PRAVILA KONKURSA

Na BZ društvenim mrežama organizuje se konkurs Kako sam proveo/la zimski raspustu okviru koga će se postaviti jedan post i nagraditi ukupno 6 (šesti) učesnika (3 na FB I 3 na IG). Smatraće se validnim ukoliko isti učesnik postavi više komentara različitog sadržaja, ali time učesnik ne dobija prednost u osvajanju konkursa.

U konkursu učestvuju samo komentari koji su na gore naznačen način postavljeni, u navedenom roku na naznačen post. Svi komentari koji su postavljeni u drugom periodu ne mogu da učestvuju u konkursu. Svi izmenjeni i editovani komentari neće biti prihvaćeni kao odgovori i neće ući u izbor za nagrade.

Svaki učesnik može da osvoji samo jednu nagradu.

Nagrade će dobiti 3 najkreativnija odgovora po proceni Biram Zdravlje žirija.

Žiri Organizatora čine: Marketing menadžer Salveo Srbija i Digital wizard Salveo CEE grupe.

Na konkursu mogu da učestvuju svi državljani Republike Srbije sa adresom prebivališta u Srbiji.

● su saglasni sa pravilima ovog konkursa

● žele da postave svoje komentare na zadatu temu na BZ društvenim mrežama ispod date objave

● pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime i prezime, kontakt telefon i adresu) ukoliko je učesnik osvojio nagradu, u svrhu kontaktiranja i identifikacije dobitnika poklona i dostave poklona

Svi koji ispunjavanju navedene uslove imaju pravo učešća, izuzev zaposlenih kod Organizatora, marketinških i PR agencija koje učestvuju u promociji i realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i članovi njihovih porodica (deca, roditelji i supružnici).

 

Fond poklona:

Broj dobitnika: 6 (šest)

Ukupan fond poklona: 6 (šest Isla junior poklon paketića)

Imena dobitnika će biti objavljena na BZ društvenim mrežama u komentarima na post u roku od 48h posle isteka roka za učešće na konkursu.

Preuzimanje poklona

Podaci ostavljeni u inbox na BZ društvenim mrežama od strane dobitnika poklona, neće biti dostupni javnosti i biće iskorišćeni isključivo za potrebe kontaktiranja i identifikacije dobitnika poklona i preuzimanja poklona.

Dobitnici poklona iz ovog konkursa moraju da se jave putem poruke u inbox, odnosno da ostave napred navedene podatke, u periodu od 24h sata od proglašenja dobitnika kako bi poklon mogao da im bude poslat poštom i uručen u roku od 7 dana od tog trenutka.

Organizator nije odgovoran za bilo kakvu štetu i/ili posledice uzrokovane dostavom ili korišćenjem poklona.

Opšte odredbe:

Salveo d.o.o. obaveštava sve učesnike na ovom konkursu da isti ima isključivo zabavni karakter, da se učešće ni na koji način i ni pod kojim uslovima, posredno ili neposredno ne naplaćuje, niti je učestvovanje na konkursu uslovljeno bilo kakvim materijalnim davanjem ili činom od strane osobe koja na konkursu učestvuje. Kompanija Facebook ni na koji način nije uključena u pripremu i realizaciju ovog Konkursa i ne snosi nikakvu odgovornost za njega.

Molimo da pažljivo pročitate ova pravila pre nego što uzmete učešće, a pre nego što nastavite, trebalo bi da odštampate ili sačuvate kopiju ovih pravila za svoju arhivu.

Učestvovanjem na ovom konkursu smatra se da je svaki učesnik/ca pročitao/la ova pravila, da ih je razumio/la u celosti i dao/la saglasnost za sledeće:

Saglasan/a sam da su materijali nastali tokom realizacije ovog konkursa (komentari) moje autorsko delo i da mogu da se koriste na internet stranici koju je postavio Organizator, kao i da se koriste u druge marketinške svrhe (Facebook, i dr.), a sve u vezi sa ovim konkursom i dok traje promocija ovog konkursa.

Obavješten/a sam da se moji lični podaci, kao što su ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresa, prikupljaju isključivo zbog identifikacije dobitnika i uručenja poklona. Takođe sam obavješten/a o svom pravu da svoj pristanak na davanje ličnih podataka opozovem, kao i svojim pravima u slučaju nedozvoljene obrade. Pristajem da budem kontaktiran/a od strane Salveo d.o.o. u vezi sa ovom konkursom.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa pravom Organizatra da pri realizaciji ove aktivacije ne prihvati ili ukloni sve komentare, tekstove, zapise, fotografije i druge materijale koje po svom nahođenju smatra neprihvatljivim, zbog toga što nisu u skladu sa propisima (biće uklonjene poruke koje se dovode u vezu sa: nasiljem, pozivanjem na nasilje, nacionalnu, versku, rasnu ili bilo koju drugu vrstu netrpeljivosti i koje nisu u skladu sa internom politikom promovisanja brenda – dovođenje brenda u lošu konotaciju, itd.).

Na ovaj način, a budući da dobrovoljno dajem sve podatke i odobravam postavljanje svih materijala na BZ društvenim mrežama, potvrđujem da Salveo d.o.o. ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe materijala kao i da Salveo d.o.o. nije odgovoran za štetu koja mi može nastati usled (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam ovim putem.

U slučaju spora isti će se rešavati pred Privrednim sudom u Beogradu, a primenjivaće se pravo Republike Srbije.

U Beogradu, dana 24.02.2020. godine.